INGEN sommerfest uten denne "Velkomstdrinken"!!

Endelig er sommeren her for alvor! Gradene kryper stadig oppover på gradestokken og familie og venner samer seg på stranda eller rundt grillen for hyggelige sammenkomster, utover sene sommerkvelder. 

Går du med planer om en sommerfest i hagen kanskje, og lurer på hva du skal servere som "velkomstdrink"? Ingen sommerfest hos meg i hvertfall uten denne:

Du trenger:
1 stor melon skjæres i trekanter, gjerne med kanten på som på bildet.

Ca. 5 dl vodka.

Slik gjør du:
Legg melonbitene i en stor bolle, gjerne en bolle med tett lokk. Skal den serveres på kvelden, ville jeg ordnet dette minst 3-4 timer før servering. 

Hell over vodkaen, og vend ved stadige mellomrom på bollen slik at vodkaen sprer seg rundt i melonverdenen og trekker seg godt inn. Bytt gjerne også plass på de bitene som ligger i bunnen, men vær forsiktig så de ikke ryker. 

Når gjestene kommer kan melonen serveres, og jeg lover deg at ingen har spist bedre melon NOEN gang! ;) Bollen kan gå rundt og rundt utover kvelden, og om noen er glade i en shot, ja så vel bekomme når melonen er borte! PS! Kjøremelon serveres selvfølgelig også som et alternativ.

PS! Alkohol som dette og barn er er dårlig kombinasjon. Altså, til voksenfesten!

Lykke til og legg gjerne igjen en kommentar om hvordan "velkomstdrinken" ble mottatt:)

Følg gjerne med på FACEBOOK for oppdateringer. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

36, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek eller andre artige ideer til barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits