DassDesigner!!

Går du med en skjult drøm om å bli motedesigner? Her har du en gyllen mulighet, om du deltar i denne festlige aktiviteten! Perfekt til utdrikningslag eller andre festligheter! 

Du trenger:
En kurv eller bøtte fylt med doroller
Noen taperuller

Del deltagerne inn i lag, to og to, eller tre og tre. En av de på laget skal være modell, mens den eller de andre skal være motedesignere. Designerne skal nå lage det flotteste antrekket, kun ved bruk av dopapir og tape. Tenk for en flott brudekjole dette kan bli i utdrikningslaget!! ;)

Etter f.eks. 20 minutter, er det klart for alle modellene å ta en tur på "catwalken", hvorpå alle de andre lagene skal avgi poeng. Ta gjerne en grand prix-variant, hvor f.eks. alle lag skal dele ut 2, 5, 10 og 12  poeng, eller noe i den duren. De skal ikke gi poeng til seg selv. Poengene samles inn og telles opp av den som styrer leken.

Premie kan f.eks være en dorull! Får ikke mer moro enn en lager selv, og dette er mye moro for en billig penge:)

FACEBOOKBilde fra nett.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

36, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek eller andre artige ideer til barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits