"Stollek" med manikyrvri!

Skal du arrangere utdrikningslag, eller kanskje du venter huset fullt med venninner til helgen? Da er dette leken for deg!

Du trenger:
Neglelakk, gjerne i forskjellige, knæsje farger, musikk og en gjeng glade jenter! (For all del la gutta også være med, det blir det nok bare mer latter av:)

Dette er som nevnt i tittelen, en artig variant av den tradisjonelle "stolleken". Sett på musikk. En flaske neglelakk sendes rundt. Når musikken stanser, må den som holder flasken ta neglelakk på en av neglene. (Hver deltaker kan selv få bestemme om det er er fingre eller tær som skal lakkes). Deltakeren som har lakket, velger så en ny farge. Musikken starter opp igjen, og slik fortsetter leken helt til en av deltagerne har alle 10 neglene vakkert lakkert! Den som får 10 negler lakkert, er ute av leken. Leken fortsetter til den er en igjen som kan kåres til vinner. 

Tips! La gjerne musikken stanse og starte litt kjapt. Det er ikke meningen at resultater skal bli særlig vakkert her:) Om 10 negler er mye, så reduser til 5. 

Følg gjerne med på facebook for flere oppdateringer! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

36, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek eller andre artige ideer til barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits