Play-doh-baby!

Skal du arrangere baby shower? Denne aktiviteten er morsom for alle! Om ikke alle babyene tas vare på, kan bildene bli dyrbare minner <3

Du trenger:

- Muffinsformer (stor type)
- Play-doh i ulike farger (eventuelt trolldeig eller marsipan med konditorfarge)
- Kniver, pinner og annet utstyr til å lage detaljer med om ønskelig

Slik gjør du:

Legg alt utstyret midt på bordet slik at alle rekker det.
Informer om at gjestene nå får 15 minutter på seg til å lage en baby, slik de tror babyen i magen vil se ut. Den vordende mor kan også være med, men hennes baby er ikke med i konkurransen.
Når tiden er ute, legger alle deltagerne sin baby i hver sin muffinsform. Muffinsformene samles nå til en liten utstilling og den kommende mor skal nå kåre en vinner. Den hun synes er finest, fortjener virkelig en premie for innsatsen!

Husk at play-doh ikke varer evig, så knips gjerne nærbilder av alle babyene for å ta vare på minnene <3
Få flere tips ved å følge med på facebooksiden min :)


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek eller andre artige ideer til barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits