Ballongslipp

Var på et supervellykket idrettsarrangement i helgen og fikk med meg tre overbegeistrede barn hjem. Tenkte å dele en av aktivitetene de hadde der, som kan brukes i bursdag på jobbfest, utdrikningslag, i klasserommet, ja strengt tatt alle arrangementer hvor det kommer en del folk😊

Du trenger:

- En haug med ballonger

- Et nett, f.eks et fiskegarn eller noe annet som kan holde ballongene oppe under taket

- Hyssing

- Loddbok

- Premier tilpasset gjestene

Slik gjør du:

Riv av riktig antall lodd i forhold til hvor mange premier du skal gi bort. Putt vinnerloddene inne i hver sin ballong, eventuelt putt ett lodd i hver ballong.

Blås opp ballongene og legg de i nettet. Heis så nettet og fest det i taket i passe høyde.

På nedtelling slippes ballongene med og gjestenes oppgave er nå å fange en og en ballong for så å sprekke de og finne loddene som har gjemt seg i ballongene.

Velger du å kun legge et begrenset antall lodd i ballongene, vil gjestene bli mye mer gira på å sprekke ballongene, noe som igjen betyr mer action i leken😊

Når alle loddene er funnet, blir det trekking av gevinster. Bruk fantasien og velg premier som passer eventen, aldersgruppen og type gjester.

Etter arrangementet, er det et stort ønske om ballongslipp i neste barnebursdag her i familien i hvertfall😉

FACEBOOK

Én kommentar

Iselin Renée

22.02.2017 kl.20:29

Så gøy :)

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits