Tygg og blås!

Dette er en artig stafettlek som kan more de fleste aldersgrupper! Anbefales ikke for de aller minste.

Du trenger:

- Pappasjetter

- Tyggis- typ Hubba Bubba eller lignende. En til hver deltager.

- Sprutkrem om ønskelig

Slik gjør du:

Legg ut en pappasjett per deltager utover gulvet. På hver asjett legges en tyggis, som eventuelt dekkes med en stripe sprutkrem. Dette gjør du som du vil med:)

Deltagerne deles inn i lag på 3-4, men dette kan også være en-mot-en-konkurranse. På startsignal, skal en fra hvert lag løpe fram til sin asjett og finne tyggisen på asjetten. Det er selvsagt forbudt å bruke hendene! Deltageren tygger, tygger og tygger til h*n klarer å blåse en stor boble. Når boblen sprekker, er det nestemann på laget sin tur. Slik fortsetter leken helt til ett lag har vunnet.

Tygg, blås og have some fun folkens!                    FACEBOOK 

For oppdat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits