"Pass opp!"

En veldig artig lek som kan gjennomføres i klasserom, på fest eller bursdag:) De som vil, kan være med, de som ikke vil, kan se på.

Legg noen ting på gulvet, la deltagerne se på det noen sekunder, send de ut i gangen og rop inn en og en.
Før de kommer inn i rommet må du knyte et skjerf foran øynene. Deretter skal de forsøke å gå over gulvet fra den ene til den andre siden av rommet, uten å tråkke på noe.

Det de ikke vet, er at alt er tatt bort før de begynner å gå...

De som har gått runden skal få se på, men har ikke lov å si noe! Blir mange  artige bevegelser å se på her!

PS! Vil du være litt ekkel om det er eldre deltagere, kan du legge litt skumlere saker som tegnestifter, spikre, sjokoladepudding og lignende på gulvet for å skremme:)

FACEBOOK

A close up shot of toys scattered over a wooden floor

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits