"Klyp meg i..."

Denne er nesten for enkel til å være sann, men det enkle er ofte det beste... Er det ikke?!?

Følg meg gjerne på FACEBOOK :)

Utstyr: En klesklype

En lek man kan holde på med hele kvelden om man vil;)

Aktivitetsleder forklarer at h*n har en klype som det vil se veldig rart ut om noen har på seg i dette selskapet. Fakta er bare at noen på mystisk vis har glemt å fjerne denne fra plagget etter at plagget er tatt ned fra tørkesnora. Hvem det er, vites ikke, men vær obs...Det kan være deg!

Oppdager deltagerne at de har klypa på seg, skal de så diskret som mulig forsøke å sette den fast i en av de andre gjestene uten å bli oppdaget. Blir de tatt på fersken, får de en straff som aktivitetsleder bestemmer på forhånd.

Straffen kan være f.eks. å plinge i glasset og utbringe en skål, ta 5 armhevninger, gi en av motsatt kjønn en god klem, drikke opp resten av glasset, fortelle en hemmelighet om seg selv osv... Du bestemmer!

Etter straffen er det aktivitetsleder som fester klypa på nytt, og leken er igang igjen:)

Det blir mye fnising når klypa oppdages på stadig nye plasser, og kanskje også på kveldens bilder;) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits