"Den store reisen"

En superfestlig lek som anbefales for barn og voksne fra 10 år og oppover. Krever ingen forberedelser og ikke noe utstyr!

Aktivitetsleder introduserer seg selv som reiseleder og forklarer de andre nå skal være med på en eksotisk reise til et land langt der i det fjerne.

Til turen må alle ha med seg bagasje, og det er nå leken begynner. Aktivitetsleder skal begynne med å si en ting som h*n vil ha med seg. Greia er bare at det kun er lov til å ha med seg bagasje som begynner på den samme bokstaven som sitt eget fornavn!

Ta meg for eksempel. Jeg heter Tine og min bagasje må derfor begynne på bokstaven ?T?. De andre deltagerne vet selvfølgelig ikke dette, men om noen har lekt den før, så spiller de bare med og later som ingenting.

Altså? Jeg starter og sier: ?Jeg vil gjerne ha med meg tannbørsten min på tur. Hva ville du hatt med deg?? Jeg henvender meg da til sidemannen. Om vedkommende heter Per og sier ?Jeg vil gjerne ha med meg barbermaskinen?, sier du: ?Nei, det kan du ikke ha med deg!? (Barbermaskin begynner jo ikke på P som er forbokstaven i Per?)

Om noen tilfeldigvis sier noe som begynner med riktig bokstav, så svarer du: ?Ja det kan du ha med deg!?. Om for eksempel Martine skulle si at hun ville ha med seg ?mamma?.

Slik fortsetter leken til alle har forstått poenget og fortsetter og ta med seg bagasje på sin egen forbokstav:)

FACEBOOK 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits