"How low can you go?"

Vel hjemme fra et inspirerende 2-døgnscruise til Kiel, vil jeg tipse om nok en klassiker som kidza på show school lekte, nemlig LIMBO!

Limbo funker like godt i klasserommet som i barnebursdagen eller 50-årslaget!

Finn fram et kosteskaft, en langkost, eller noe annet som to personer kan holde som en "stang". På cruiset hadde de en hulahula blomsterremse, noe som var skikkelig kult!

Be deltagerne stille seg opp på en lang rekke og sett på musikk. Musikktips for perfekt stemning:

Chubby Checker med "Limbo Rock", eller den mer moderne Daddy Yankee med "Limo".

En og en skal de nå komme seg under "stangen" med beina og magen først, uten å berøre den.

Med små barn vil jeg anbefale å la barna finne sin egen teknikk for å komme seg under. Med ungdommer og voksne kan deltagerne godt ryke ut etterhvert som de berører "stangen" eller blir diskvalifisert pga feil teknikk:)

Stangen senkes litt og litt for hver runde.

Let' s do the LLLLLIMBOOO!!

Følg meg gjerne på FACEBOOK!

2 kommentarer

Maren

25.02.2016 kl.19:24

Veldig kul lek, sikker partyfaktor her ja:):)

Partyfaktor

25.02.2016 kl.19:25

Maren: Ja, denne er safe!! :)

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits