"Hete sannheter og saftige løgner"

FACEBOOK

En artig lek som passer for alle aldre, men er kanskje best å gjennomføre med ungdommer og voksne. Vi vil jo ikke lære barna våre å lyve, vil vi vel?

Alle deltakerne for et ark og en kulepenn...

På for eksempel 5 minutter, skal alle nå gruble ut 2 hete sannheter, og en saftig løgn om seg selv, som de skriver ned på lappen. Dette kan være ting de har gjennomført, noe de har, kjendiser de har sett, steder de har overnattet osv.
Her gjelder det for aktivitetsleder å be deltakerne om å by litt på seg selv!

Så skal en og en i valgfri rekkefølge presentere en av sine påstander/fortellinger og med største innlevelse forsøke å overbevise de andre om at det h*n sier er sant.

Altså? Førstemann presenterer sin første påstand/fortelling før h*n spør: ?Tror dere dette er sant?? Så er det nestemann sin tur til å velge ett av sine punkter, så nestemann og nestemann der igjen, før førstemann begynner på sitt andre punkt.

Når deltakerne sier sin løgn, må h*n notere seg hvor mange som tror h*n snakker sant. Den som klarer å overbevise flest med sin løgn, er vinneren av leken:)

NB! Det gjelder å late som om de teller antallet som tror på de hver runde, slik at de ikke avslører seg. Det er kun løgnen som må huskes. Skriv gjerne resultatet ned på lappen for hver runde.

Når alle deltakerne har fortalt sine sannheter og løgner er det veldig artig å ta en oppsummeringsrunde. Her kommer latteren og mest sannsyndlig blir dere om mulig, enda bedre kjent!

Lykke til! 

2 kommentarer

Sizefit

20.02.2016 kl.10:42

Smart lek :)

Partyfaktor

20.02.2016 kl.12:32

Sizefit: Veldig morsom :) God helg!

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits