"Vroooooom!"

En fartsfylt, enkel lek for barn, som ikke krever airbags! Perfekt for barn som liker biler:) Litt det samme prinsippet som klappeleken.

Barna sitter på runpa i en ring på gulvet/på stoler og later som om de holder i et bilratt. De må ha mulighet til å strekke fram beina.

På klarsignal fra aktivitetsleder, starter en av barna leken ved å vri "rattet" til høyre eller venstre og si "Vroooom!" slik at det høres ut som en bil. Nestemann gjør det samme, om må forsette i den samme retningen som førstemann valgte.

Når et av barna strekker fram beinet og lager en skillelig "bremselyd" med stemmen, snur retningen motsatt vei.

Slik er det bare å gasse på:) Den som gasser når det ikke er sin tur, eller ikke følger med når noen bremser, er ute

Vrooooom!!!!

Og du? For all del prøv denne på noen voksne også😄

2 kommentarer

JULIE ANDERSEN

18.02.2016 kl.13:29

Må prøves :p

Partyfaktor

18.02.2016 kl.13:31

JULIE ANDERSEN: Ikke sant? Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits