"6+6=Pakk opp!"

En kul og actionfylt lek å leke med store barn og voksne hvor verden ikke lenger er så ”urettferdig” !

Utstyr: 2 terninger og en pakke som er pakket in veeeeeeldig godt med flere lag papir, bånd og masse tape. Innholdet i pakken bestemmer du selv.

Slik gjør du:

Alle deltakerne sitter i ring rundt bordet, eller i en ring på gulvet. Pakken står i midten slik at alle kan rekke den.
Førstemann kaster begge terningene. Målet er å få to 6-ere, da det kun er da du kan prøve å få opp pakken.

Får h*n ikke 6+6, sendes terningene videre. Når en av deltakerne endelig får 2 seksere, kommer tempoet og engasjementet rundt bordet til å øke dramatisk! Vedkommende som fikk to 6-ere får nemlig kun holde på å forsøke å åpne pakken fram til nestemann får to 6-ere og roper ”Min tur!”

Så her må terningene går raskt rundt bordet og pakken bør som før skrevet, være meget godt pakket inn for at leken skal bli morsom!
Tips… eske på eske… lag for lag… ;)

Prøv da vel??

Følg meg gjerne på facebook om du liker bloggen :) 

4 kommentarer

Maren

17.02.2016 kl.21:50

Så kult, dette må jeg prøve ut:)

Partyfaktor

17.02.2016 kl.21:54

Maren: Ja, vi får ikke mer moro enn vi lager selv????

Marie Ånonsen

18.02.2016 kl.10:53

Denne leken er gøy! Men man må bruke en del meter med teip og esker for at leken skal vare lenge nok til at "de fleste" som er med på leken skal få prøve å åpne. Å få dobbel seks er statistisk sett ikke SÅ ofte det skjer, så da må jo pakken være vanskelig å åpne.

Stilig blogg du har. Bra og ha når man skal lage til en spesiell anledning. Skal snart ha barnebursdag, sjekk ut bloggen min for å se hvordan det gikk med denne leken ;)

Partyfaktor

18.02.2016 kl.12:34

Marie Ånonsen: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Ja, et må man jobbe godt med forberedelsene?? Gleder meg til å se hvordan det gikk med deg og hvilke triks du brukte for å få ungene til å jobbe??

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits