"6+6=Pakk opp!"

En kul og actionfylt lek å leke med store barn og voksne hvor verden ikke lenger er så ”urettferdig” !

Utstyr: 2 terninger og en pakke som er pakket in veeeeeeldig godt med flere lag papir, bånd og masse tape. Innholdet i pakken bestemmer du selv.

Slik gjør du:

Alle deltakerne sitter i ring rundt bordet, eller i en ring på gulvet. Pakken står i midten slik at alle kan rekke den.
Førstemann kaster begge terningene. Målet er å få to 6-ere, da det kun er da du kan prøve å få opp pakken.

Får h*n ikke 6+6, sendes terningene videre. Når en av deltakerne endelig får 2 seksere, kommer tempoet og engasjementet rundt bordet til å øke dramatisk! Vedkommende som fikk to 6-ere får nemlig kun holde på å forsøke å åpne pakken fram til nestemann får to 6-ere og roper ”Min tur!”

Så her må terningene går raskt rundt bordet og pakken bør som før skrevet, være meget godt pakket inn for at leken skal bli morsom!
Tips… eske på eske… lag for lag… ;)

Prøv da vel??

Følg meg gjerne på facebook om du liker bloggen :)



 

4 kommentarer

Maren

17.02.2016 kl.21:50

S kult, dette m jeg prve ut:)

Partyfaktor

17.02.2016 kl.21:54

Maren: Ja, vi fr ikke mer moro enn vi lager selv????

Marie nonsen

18.02.2016 kl.10:53

Denne leken er gy! Men man m bruke en del meter med teip og esker for at leken skal vare lenge nok til at "de fleste" som er med p leken skal f prve pne. f dobbel seks er statistisk sett ikke S ofte det skjer, s da m jo pakken vre vanskelig pne.

Stilig blogg du har. Bra og ha nr man skal lage til en spesiell anledning. Skal snart ha barnebursdag, sjekk ut bloggen min for se hvordan det gikk med denne leken ;)

Partyfaktor

18.02.2016 kl.12:34

Marie nonsen: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Ja, et m man jobbe godt med forberedelsene?? Gleder meg til se hvordan det gikk med deg og hvilke triks du brukte for f ungene til jobbe??

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Flg med p denne siden, hper den kan vre til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortlpende ut aktiviteter jeg hper mange vil f glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, s jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er p jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt fr sm som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits