"Kjendisrekka"

En superenkel lek for å aktivisere gjestene rundt bordet! Krever ingen forberedelser, og det kan vi jo like!

Aktivitetsleder starter leken ved å si for- og etternavn på en kjendis. F.eks. "Jan Teigen". Deretter skal personen til venstre gjøre det samme, men denne kjendisen må begynne på "Jan Teigen" sin siste bokstav, altså "N". Om jeg var nestenann, kunne jeg da sagt "Nils Vogt". Nestemann skal så finne en kjendis på bokstaven "T"...

Slik fortsetter leken med klokka helt til noen sier et navn med like initialer, f.eks. "Jonny Jensen". Da snur rekken og går motsatt vei.

Om man ikke klarer å finne på et navn innen rimelig tid, kan man få en drikkestraff eller bli ute av leken. Du bestemmer!

Følg meg på facebook for flere oppdateringer :)

3 kommentarer

irenglede

16.02.2016 kl.21:28

Ja, hvorfor ikke. Takk for tips. ;0)

Partyfaktor

16.02.2016 kl.21:30

irenglede: Bare hyggelig! :-)

irenglede

16.02.2016 kl.21:33

;0)

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits