"Het potet"

Nok en festlig lek som vil skape mye latter og glede i sofaen eller klasserommet:)

Forberedelser: Fyll opp en søppelsekk halvfull med ulike klær og tilbehør.  F.eks.: Bikini, hatt, slips, sko, skjorte, hårbånd, boxershorts, fotballdrakt, forkle, BH, caps osv...

 

Slik gjør du:

Sett på litt kul musikk og forklar leken som følger: Når musikken starter, skal sekken sendes rundt med klokka. (Deltagerne vet ikke hva som er oppi sekken av utstyr, så tro meg... dette kommer til å skje raskt... ). Når musikken stanser må personen som har sekken ta hånda oppi og ta det første plagget/tilbehøret h*n tar på og ta det på seg på utsiden av sine egne klær. Musikken starter igjen og sekken sendes/kastes (mest sannsynlig) videre rundt, da ingen egentlig vil ha sekken... hehe!
PS! Det er lov til å jukse litt med musikken for å fordele plaggene....

Leken er slutt når det ikke er flere plagg igjen i sekken:) 

Følg meg på facebook og del gjerne siden med vennene dine :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits