"Evighetspakken"

Ai, ai, ai... denne bringer meg tilbake til barndommen. Var det en ting jeg elsket å pusle med til jul da jeg var en 5-6 år, så var det å pakke in pakker med lag, på lag, på lag med papir... Noen ganger fortryllet meg helt bort i dette papiret, at jeg glemte hovedinnholdet?nemlig gaven! Ser for meg farfaren min med meg trippende av forventning ved siden av...Moro var det!

«Evighetspakken» er en superkul lek som med enkle variasjoner kan brukes i barneselskap så vel som på symøte, utdrikningslag eller an annen samling med gode venner:)

Med barn:
Om denne leken skal lekes med barn vil jeg anbefale at det er flere runder, slik at flere har mulighet til å vinne. Om mulig, så kan du organisere det slik at alle vinner. Det er fullt mulig, men krever litt mer forarbeid.

Med voksne:
Veldig artig lek som garantert vil skape god stemning rundt bordet! Kun 1 gave her.

Slik gjør du:
Gå til innkjøp av en eller flere gaver alt ettersom det er voksne eller barn som skal leke.
Pakk gaven inn eske på eske, papir på papir, og da snakker jeg mange lag (i hvertfall om det er voksne og det dreier seg om kun 1 pakke)!

Sett på musikk i bakgrunnen som skaper litt liv og røre og velg ut en person som skal få starte leken. Førstemann sender pakken raskt videre til nestemann rund t bordet. Når musikken stanser, kan den som har pakken i hendene på pakke opp det første laget, før musikken starter igjen og pakken sendes videre til nestemann. Slik fortsetter det helt til gaven er pakket opp! Den som fjerner det siste laget, vinner gaven til odel og eie:)

Om det er barn som leker trenger man ikke pakke inn så mange lag, men heller kjøre flere runder. Kun 1 gave til hver? Et alternativ til godteposen?? Den som styrer musikken kan få lov til å jukse litt slik at det blir jevnt fordelt. «Urettferdighet» vil vi jo ikke ha i bursdag! ;)

Følg meg gjerne på facebook!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits