"Gjett hva det er?"

En superenkel, men spennende lek som engasjerer! Dette er en individuell konkurranse som alle som vil kan være med på.

Utstyr: En boks, f.eks. lekekasse, skjerf, penn og papir til alle deltagerne + f.eks. 5 ting som du selv velger å legge oppi boksen.

Slik gjør du:

Alle barna får utdelt et ark og en kulepenn som de legger fra seg et sted i rommet, før de stiller seg i kø. Bursdagsbarnet begynner. Med bind for øynene skal h*n nå føle seg fram oppi boksen og forsøke å finne ut hva de 5 tingene er uten å snakke. Deretter skal h*n huske de og skrive de ned på lappen sin. Når alle er ferdige kan de komme og se hva som var oppi boksen, før de teller hvor mange riktige de fikk.

Om det er snakk om barn som ikke er skrivedyktige, kan allikevel denne leken være superspennende. Legg kun en ting oppi boksen og la barnet gjette høyt hva det er ved å ta på den. Når det er nestemann sin tur, legges en ny ting oppi boksen.

Prøv da vel?

Følg meg gjerne på facebook:)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits