"Elektrisk!"

Kjempeartig og enkel å organisere! Passer godt for store og små, og kan lekes både ute og inne. Ingen blir utsatt, så dette er ingen skummel lek:)

Utstyr: Ett kronestykke + en liten vannpistol eller annen gripegjenstand.

Slik gjør du:

Del festdeltagerne inn i to lag og still de i opp i to rekker. Lagene holde hverandre i hendene og i enden, f.eks på et lite bord plasserer du en gjenstand som skal gripes etter. Veldig artig om dette f.eks er en liten vannpistol, da dette girer opp deltagerne litt ekstra?

Alle deltagerne bortsett fra de to første skal lukke øynene. Forklar at når de kjenner at personen ved siden av seg gid h*n et elektrisk støt (klem) i hånda, skal han sende støtet videre ved å klemme nestemann hardt i hånda. Slik skal «elektrisiteten» sendes videre helt til sistemann på laget. Sistemann løper så fram til bordet, griper f.eks vannpistolen og spruter en sprut på den siste deltageren på det andre laget.

Det er bare en ting?. Når de andre deltagerne lukker øynene, skal aktivitetslederen kaste kron eller mynt for de to første på laget. Blir det kron skal støtet sendes videre, men hvis det blir mynt skal de IKKE klemme videre. På denne måten kan det avsløres om noen blir en smule overivrige og klemmer når de ikke skal... Veldig artig! 

Ett poeng om lagt først klarer å ta vannpistolen. Ett minuspoeng om man griper vannpistolen når det ble «mynt». Roter på lagene og start på nytt.

Første lag til 10 poeng vinner!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits