"Skostafetten"

En enkel lek/konkurranse som kan lekes med barn og voksne fra de kan knyte skolissene sine selv?
Det går også an å la de andre på laget hjelpe seg:)

Utstyr: Deltakernes sko

Del inn i lag på ca. 5 personer og plasser lagene på ulike steder i rommet så det ikke blir knuffing.

Alle deltakerne tar av seg skoene og legger de i en stor haug på midt på gulvet, slik at alle har like lang vei fram til skoene. Aktivitetsleder blander skoene godt før h*n starter leken ved å si «Klar-ferdig-gå!».

Førstemann på hvert av lagene løper fram og finner sine sko. Deretter tar han/hun på seg skoene (remmer skal festes og lisser knytes). Så løper han/hun fram og klapper nestemann på skulderen. Nestemann gjør akkurat det samme...

Det laget hvor deltakerne først har funnet og tatt på seg alle skoene sine, har vunnet!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits