"Psykiater"

En hysterisk artig lek som bør lekes med en gjeng som kjenner hverandre ganske godt. Perfekt for vennegjengen! Den trenger ingen forberedelser og ikke noe utstyr.

Okay... En av festdeltagerne blir valgt til å være psykiater, mens alle de andre er pasienter. Forklar at disse pasientene har en forferdelig, psykisk lidelse. Alle tror nemlig at de er en annen i rommet enn de selv, og psykiateren skal forsøke å finne ut av hvem de er! Send så psykiateren ut av rommet.

Pasientene skal nå bli enige om et mønster, slik at alle vet hvem de skal være. F.eks så skal alle være personen som sitter to plasser til venstre for seg.

Psykiateren kommer nå inn og skal stille spørsmål til hver og en for å finne ut av dette mønsteret. Om en person svarer feil, skal vedkommende som blir etterlignet, ta seg til hodet og rope «Psykiater!!» Aller reiser seg nå og virrer rundt før de finner seg en ny plass rundt bordet. Mønsteret er det samme, så sjekk hvem som sitter to plasser til venstre for deg...

Når psykiateren finner ut av mønsteret, velges en ny psykiater og et nytt mønster. Leken er i gang på nytt!

Eksempler på mønster er:

  • Personen som sitter to plasser til venstre for deg
  • Personen som sitter tre plasser til høyre for deg
  • Personen som sitter tvers ovenfor deg
  • Personen med motsatt kjønn, nærmest deg på høyre side

En annen variant er at psykiateren rett og slett bare skal finne ut hvem de tror de er, ikke mønsteret. Da må deltagerne bare bli enige om hvem de skal være, og det må være lov til å svare «Nei du, det vet jeg ikke dessverre?»

Artig blir det, uansett!!

Følg meg gjerne på facebook :-)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits