"Marshmallows go high!"

 

En barnebursdag trenger ikke alltid være voksenstyrt, men det kan være lurt å ha et par leker i bakhånd om temperaturen skulle bli for høy! Denne leken er enkel og morsom, men krever både en viss konsentrasjon og samarbeidsvilje.

Utstyr: Mini-marshmallows, tannpirkere og målebånd.

Del inn deltagerne i lag på 2-3 personer og gi de en haug med tannpirkere og minimarsmallows. Selvfølgelig går det med store marshmallows også, men de er tyngre, og kollapsen kan komme tidligere enn nødvendig...

Sett en tid på f.eks 10 eller 15 min. Det laget som har høyest tårn etter endt tid, vinner!

PS! Jeg anbefaler at alle vasker hendene før leken, så kan barna kose seg med marsmallowsen når leken er slutt ;)

Er du lærer, kan denne leken være til stor motivasjon når klassen arbeider med kapittelet «måling» i matematikk. Krev svar i mm, cm, dm og m når tiden er ute:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits