Non Stopleken går aldri av moten!

Alle elsker godis!

Denne leken passer for barn i alle aldre, men anbefales fra 4 år og oppover. Den er enkel å organisere og blir alltid tatt meget godt mottatt av bursdagsbarna. Det går fint an å bruke denne i klasserommet også, som en ekstra motivasjon til videre arbeid.


Utstyr: En pakke Non Stop og et bord.

Slik gjør du:


Send et av barna ut av rommet/ut på gangen. Legg f.eks 10 Non Stop på et bord og la en av de andre barna få bestemme hvilken av Non Stopene som er «giftig». Når alle vet hvilken som gjelder, ropes barnet som ikke er der inn igjen. H*n skal nå forsiktig ta en og en Non Stop. De andre barna skal være musestille, men når h*n velger den Non Stopen de har blitt enige om at er «giftig», så roper de: «GIFTIG!!» H*n får da spise opp de han har klart + den som er giftig.

Så er det nestemann sin tur til å gå på gangen, mens den som var ute gangen før får bestemme hvem som er giftig. Er det mange barn, kan man dele i flere grupper så det ikke tar for lang tid.

Mmmmm!

 

NB! Selvfølgelig kan Non Stop byttes ut med annen type godis som bursdagsbarnet synes er godt! Kanskje dette kan være et alternativ til de tradisjonelle godteposene? Vil i såfall anbefale at alle får alt på bordet, men at det er om å gjøre å få flest før de andre roper "giftig!".

  

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits