Utdrikningslag?? Hvem stikker armen inn i et kneippbrød liksom!

«Fangene på fortet»

Denne leken passer om det er en spesiell person man skal vie litt ekstra oppmerksomhet. F.eks en jubilant, et bursdagsbarn eller en som skal drikkes ut. Jeg ble selv overrasket med denne leken og synes det var helt grusomt på en morsom måte! De andre festdeltagerne lo så de grein når de så min reaksjon, så denne er det bare å teste ut! Hvor «slem» du ønsker å være, er opp til deg?. Målet med leken er at personen skal finne en gave fra de andre gjestene inni ei av «krukkene». (Selvfølgelig er denne gjemt i den siste?)

Sted: Hvor som helst
For alle, men kun 1 person
Utstyr: Krukker/boller/annet å oppbevare «ingrediensene i», diverse ingredienser, skjerf og en fin gave fra gjestene.

Slik forbereder du deg:
Finn fram noen krukker/boller som er store nok til å få ei hånd inni og fyll disse med diverse ingredienser. En ingrediens pr.krukke, f.eks.:

  • Kokt spaghetti
  • Sjokoladepudding/gele som er hakket opp
  • Potetmel
  • Sand med noen steiner i
  • Hårstrikker
  • Isbiter
  • Lekemus
  • Et uthult kneippbrød
  • Bruk fantasien!

Den «utsatte» får bind for øynene» og blir fortalt at oppdraget nå er å finne en skjult skatt som er gjemt ett eller annet sted på bordet. Vedkommende må dra opp ermene og bruke hendene for å lete seg fram i blinde. Presenter EN krukke om gangen og forbered dere på mye skrik og latter!

PS! Vil dere vite hva jeg synes var verst? Kneippbrødet! Det var helt grusomt å stikke armen langt inn i dette, for jeg hadde selvfølgelig ikke peiling på hva det var! Hvem har stikket armen inn i et kneippbrød liksom?.haha!

Have fun!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits