Let`s have some fun!!!

 

 Velkommen!!

Mange voksne får panikk når de hører ordet «selskapslek», men de aller fleste gapskratter og virkelig morer seg når noen tør å kaste seg uti det. Ingenting er som en samlig glade mennesker, små som store :)

Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har sittet på nettet og lett etter den perfekte leken, konkurransen eller quiz`en. Det finnes et eldorado av sider der ute og Internetverden blir veldig raskt uoversiktlig. På denne siden vil jeg derfor framover glede leserne mine med en samling kule, morsomme og kleine leker og konkurranser! Nå slipper du å lete i timesvis på nettet eller biblioteket etter leken eller quis`en du trenger til:

  • Jobbfesten
  • Bursdagen
  • Symøtekvelden
  • Julebordet
  • Klassens time
  • Idrettslaget
  • Barneklubben
  • Sommerfesten...

...you name it, hvor det store målet er å få de du er glad i til å smile! Dette er også målet mitt med denne bloggen, nemmelig å lette jobben for deg, få deg og dine til å le og ha en hyggelig stund sammen.

Noen av aktivitetene har du helt sikkert hørt om, eller kanskje også vært med på før, mens noe forhåpentligvis er helt nytt for deg og din «gjeng».

Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger dersom du velger å prøve ut noe av dette, så kommenter gjerne:)

 

Let`s have some fun!!  Og du? Følg meg gjerne for mye moro!

Happy Multi-Ethnic Children Playing With Balloons

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Partyfaktor

Partyfaktor

35, Marker

Skal du arrangere bursdag, fest eller utdrikningslag? Eller kanskje du rett og slett er ute etter et forslag til lek i barnehagen, skolen eller idrettslaget? Følg med på denne siden, håper den kan være til hjelp:) Siden er helt ny, men jeg legger fortløpende ut aktiviteter jeg håper mange vil få glede av. Kategoriene glir veldig i hverandre, så jeg ville tatt en titt innom de fleste om du er på jakt etter den perfekte leken til ditt arrangement. Det er utrolig hvor mange av lekene som egner seg like godt får små som store festdeltakere! :) PS! Send meg gjerne forslag til artige leker i innboksen og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har testet ut noen av lekene:)

Kategorier

Arkiv

hits